Trimsalon

Trimsalon Marloes

Voor velen al bekend, maar ik stel me toch nog even voor. Ik ben Marloes. Trotse eigenaar van Trimsalon Marloes, gevestigd in Dierenspeciaalzaak Scheveningen. Met veel plezier en passie run ik al jaren mijn trimsalon. Elke dag heb ik te maken met de leukste klanten die je je maar kan voorstellen en hun geliefde hond.

Wassen, knippen, scheren en plukken, nooit heb ik een saaie dag, ik werk met honden en dat is het leukste wat er is. Ik help u graag met huid en vachtproblemen en geef u daarin graag advies.

Ook kunt u bij mij terecht voor een heus puppy-uurtje. Uw kleine puppekind went heel langzaam en werkt samen met mij naar een grote trimbeurt toe, zo is het allemaal niet eng voor de eerste keer.

Voor alleen een heerlijke wasbeurt kunt u ook bij mij terecht. Uw hond word even heerlijk verwend in bad en tevens kijk ik de oren, nagels en tanden na. U kunt bij mij terecht op maandag tot en met vrijdag en ik werk op afspraak. Benieuwd? Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06 8379 6005 of kom gezellig langs bij Dierenspeciaalzaak Scheveningen. Ik ga dan graag met uw lieve hond aan de slag.