Over ons

In onze webwinkel maakt u kennis met alles op het gebied van hond, kat, knaagdier, vogel en vis.

Aangezien er in een winkel niet genoeg ruimte is om alle producten te presenteren hebben wij een webwinkel waar we alle artikelen aanbieden.

Wij hechten veel waarde aan het goed adviseren van onze klanten. Mocht u dus twijfelen of een artikel wat u op de webshop hebt gevonden geschikt is voor uw huisdier, schroom niet en neem contact met ons op.

Ook op het gebied van voedingen kunnen wij u een op uw huisdier afgestemd voedingsadvies geven. Het komt nogal eens voor dat een huisdier problemen heeft waar achteraf van blijkt dat het voedingsgerelateerd is.

Er zijn momenteel voor huisdieren met problemen voldoende voedingen beschikbaar in de dierenspeciaalzaak die het huisdier van hun probleem af kunnen krijgen. Wij werken veel met vers vlees, de Care voedingen van Jarco en de dieetvoeders van Prins. Dit zijn uitgebalanceerde voedingen welke veel problemen kunnen oplossen.

Heeft u dus een hond of kat die veel zit te krabben of huiduitslag heeft, een hond of kat met slechte ontlasting of vaak spuugt, een hond met spier- gewrichtsklachten kom eens langs of stuur een mailtje. Aan de hand van onze vragenlijst kunnen wij kijken of uw huisdier te helpen is met aanpassing van de voeding. Wij zijn geen dierenartsen en zullen u dan ook bij twijfel doorsturen naar een dierenarts.

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met hun eigen specialiteit. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de opbouw en onderhoud van uw aquarium. Veel ziektes bij vissen zijn goed te bestrijden met de juiste middelen. Ook voor het testen van het aquariumwater kunt u bij ons terecht. Mocht blijken dat er iets mis is met de kwaliteit van uw water dan geven wij u een goed advies om de kwaliteit van het water weer goed te krijgen.