Voedingsadvies

Voedingsadvies bij Dierenspeciaalzaak Voorschoten.

Dierenspeciaalzaak Voorschoten is gespecialiseerd in het geven van persoonlijke voedingsadviezen voor hond en kat. We merken dat steeds meer honden en katten problemen hebben waar het diertje veel last van heeft en waarmee de baasjes geen raad weten. Een bezoek aan de dierenarts over het algemeen is erg kostbaar.

Veel problemen bij honden en katten zijn namelijk goed op te lossen zonder dure en nare medicijnen. In 9 van de 10 gevallen komt het probleem voort uit verkeerde voeding of een verkeerd voedingspatroon. Daarnaast is bijvoeding, zoals bijvoorbeeld het voeden van brood, aanleiding tot problemen. Wij komen in de winkel veel huisdieren tegen met huid- en/of vachtproblemen, problemen met de ontlasting, huidschilfers, veel kluiven/likken aan de poten, stinken uit de bek, stress, overgewicht, gewrichtsproblemen, ondergewicht, allergieën en nog veel meer.

Komt één van deze problemen u bekend voor, of heeft u een ander probleem waar u niet uitkomt, dan verstrekt Dierenspeciaalzaak Voorschoten u een persoonlijk onafhankelijk en gratis voedingsadvies. Dit kan in onze winkel of online via het vragenformulier dat u hieronder aantreft. Dierenspeciaalzaak Voorschoten werkt daarbij samen met een team van voedingsdeskundige en onafhankelijke dierenartsen die ons daarbij ondersteunen. Ook aan de adviezen van de voedingsdeskundige en onafhankelijke dierenartsen zijn voor u geen kosten verbonden. Deze zijn geheel vrijblijvend.