Versafdeling

Uniek in Nederland de versafdeling van Dierenspeciaalzaak Voorschoten.

Dierenspeciaalzaak Voorschoten heeft als enige in Nederland een versafdeling in de dierenspeciaalzaak.

We komen het steeds meer tegen in dierenspeciaalzaken, een of meerdere vriezers met verse vleesproducten voor hond en kat. Dierenspeciaalzaak Voorschoten heeft naast de herkenbare producten in de vriezer een gekoelde afdeling met tal van soorten snacks, botten, kluiven en tussendoortjes. Deze producten worden u vers (vers kan direct gegeten worden met een houdbaarheid van 3 dagen in de koelkast 5 graden Celsius) of uit de diepvries aangeboden.

Wij werken samen met gerenommeerde runder-slachthuizen die het vlees verwerken voor menselijke consumptie, het runder-slachtafval wat geschikt is voor uw huisdier komt bij ons rechtstreeks van deze slachthuizen naar onze winkel waar wij het verder verwerken, snijden en zagen tot maten die geschikt zijn voor uw huisdier. De rund producten die wij bieden in ons assortiment verse snacks zijn (Ribben, Knars, Rugstuk, Nek, Heup, Schouderblad, Knie, Poten, Schenkel, Hart, Pens)

Diepvries vers vlees is zo samengesteld dat het de natuurlijke voeding zo dicht mogelijk benadert. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezond maag-darmkanaal. Doordat het diepvriesvers vlees niet verhit is (blikvoeding en kuipjes zijn altijd verhit), heeft het een probiotische werking. De rauwe voeding is zeer goed verteerbaar en zorgt voor een direct herstel van het maag-darmkanaal. Hierdoor worden voedingsstoffen weer optimaal benut. Bovendien vinden honden en katten het vers vlees heerlijk.

Wij hebben diverse merken diepvries vers vlees in ons assortiment welke u dagelijks kunt geven. U kunt uw huisdier alleen vers vlees geven, of het afwisselen door een paar dagen brokken te geven en dan bijvoorbeeld twee dagen per week een vers vleesmaaltijd.

Onze versafdeling heeft een diepvries capaciteit van bijna 20.000 liter en kunnen wij u uit onze voorraad en op bestelling 21 verschillende merken vers vlees en ongeveer 45 verschillende soorten barf aanbieden wat u naast afhalen in de winkel ook kunt laten bezorgen in onze bezorg regio. Onze bezorgservice is uitgerust met speciale boxen om u ten alle tijden diepvries producten te leveren onder de vastgestelde temperatuur norm (HACCP) van -18 Celsius.