Knaagdierenhotel

Het Knaagdierenhotel is het all-inclusive hotel voor uw geliefde knaagdier of vogel. Het hotel is onderdeel van Dierenspeciaalzaak HEREBA.

Wij verzorgen u knaagdier en/of vogel tijdens uw vakantie, weekeindje weg op basis van een all-inclusive arrangement. Voor een vast bedrag per dier per dag is alles verzorgd waaronder voeding, drinken, snacks, bodembedekking, hooi, stro en meerdere keren per week een schoon hok.

Als het nodig is worden de nageltjes van uw konijn of knaagdier weer mooi opmaat geknipt en onze trimster zal zorgen dat eventuele beginnende klitten worden verwijderd. Alle hokken zijn voorzien van een nachthok en u kunt kiezen tussen een verblijf binnen of buiten. De verblijven zijn voorzien van voerbakken, waterflessen en speelgoed, dus u hoeft voor uw knaagdier niet te slepen met uw hok of kooi. U hoeft dus alleen uw geliefde knaagdier mee te nemen.

Bij Knaagdierenhotel Voorschoten kunt u zelfs uw arrangement naar keuze bepalen. Wij willen namelijk zoveel mogelijk aan de behoefte van u huisdier voldoen. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten voeding en bodembedekking. Wilt u liever dat uw huisdier dezelfde voeding krijgt als thuis, dan is dat bij ons geen probleem. De hokken die worden gebruikt bij Knaagdierenhotel Voorschoten zullen na iedere gast, net als in het hotel waar u verblijft tijdens uw vakantie, grondig worden gereinigd en ontsmet.

Uw vogel kunt u brengen in zijn kooi en zal bij ons in de winkel worden verzorgd. Uw knaagdier of vogel verdient tenslotte evenveel plezier tijdens uw vakantie als u.

Voor meer informatie en kosten over het Knaagdierenhotel kunt u contact opnemen met de winkel en vragen naar Remco Hegi.