Inzamelpunt asiel

Onze samenwerking met Animal Care Projects en ons inzamelpunt.

Dierenspeciaalzaak Voorschoten steunt  Animal Care Projects (ACP). Deze kleine club zet zich in voor het welzijn van zwerfhonden en zwerfkatten in het buitenland. Wij dragen ons steentje bij aan Animal Care Projects (ACP) door middel van producten uit de winkel waarvan wij vinden dat wij die niet meer in de winkel kunnen aanbieden i.v.m. bijvoorbeeld schade of sanering uit het assortiment. Wij hebben hebben op al onze voeders 100% smaak-garantie dit is een afspraak die wij gezamenlijk met onze voeder leveranciers hebben afgesproken. Daarnaast hebben wij met onze leveranciers afgesproken dat deze producten dan ook geschonken zullen worden aan Animal Care Projects. Op de meeste producten in onze winkel zit natuurlijk een houdbaarheidsdatum, om u te garanderen dat het product wat u bij ons aanschaft nog een ruime houdbaarheidsdatum heeft houden wij maandelijks een THT controle wat inhoud dat producten die minder dan 3 maanden houdbaar zijn bij ons uit de schappen worden gehaald en al deze producten doneren wij aan Animal Care Projects (ACP).

Er zijn al tal van klanten die bekent zijn met onze samenwerking met ACP en brengen al regelmatig producten die zei niet meer gebruiken en doneren dit dan via ons aan ACP waar zij en de zwerfhonden en katten u zeer dankbaar voor zijn. Wij hebben samen met ACP een inzamelactie opgezet waarbij uw oude spullen geld waard zijn. Dit houd in dat u bij ons bij inlevering van bijvoorbeeld een oude mand 10% korting krijgt bij aankoop van een nieuwe. Deze korting geld op alle non-food producten (manden, kussens, speelgoed, halsbanden, lijnen, kammen, borstels, krabpalen, kattenbakken enz enz) de enige spelregel die er aan verbonden is dat het product wat u inlevert wel nog bruikbaar of makkelijk te repareren moet zijn.

ACP vindt dat dierenleed bestreden moet worden waar het zich ook voordoet. Daarom probeert ACP zo veel mogelijk  te helpen. Dat doen zij door medische zorg ter plaatse en door adoptie in Nederland. Voor dieren die goed herplaatsbaar zijn, proberen zij een gouden mandje te vinden. 

ACP zamelt voer in, medicijnen, bouwmaterialen, manden, dekens, riemen, halsbanden, voerbakken, speelgoed, alles wat nodig is. En ACP zorgt er voor dat deze spullen ook daadwerkelijk bij de asielen en opvangen terecht komen. Regelmatig zijn daar foto´s van te zien op hun website.
 
Structureel geeft ACP steun aan het bos asiel in Istanbul (Turkije), de opvang Protectora de Animales y Plantas in Ayamonte (Spanje), het asiel van Jelena in Nis (Servië) en aan de Ezelbrug, de paarden en ezel opvang van Marjo in Somogyszil (Hongarije). Met deze asielen en opvangen heeft ACP rechtstreeks en persoonlijk contact.
 
Wij zijn erg betrokken en willen de zwerfdieren graag helpen. Daarom steunen wij al een tijd de activiteiten van ACP . Ook zijn wij  inzamelpunt voor spullen voor de zwerfdieren. Heeft u bruikbare spullen, neem dan contact met ons op!
 
Wilt u meer weten over Animal Care Projects? Ga dan naar www.animalcareprojects.nl